Enllaços

 Rami Novell

Vestits de núvia, festa i comunió, realitzats amb teixits d’alta qualitat, amb la possibilitat de confecció a mida en vestits de núvia i madrina. Concerta una cita al 973 216 500.

www.raminovell.com

 Lorena Gómez

Web oficial del Club de Fans de la coneguda cantant Lorena Gómez, on trobaràs totes les notícies, videos, fotos i audios relacionats amb la seva carrera. Podràs comprovar que Lorena és una de les joves artistes més completes i prometedores.

www.lorena-gomez.com

 Hotel

Disposa d´unes instal·lacions modernes i d´un equip de professionals altament qualificats, que li dedicaran tota la seva atenció per a garantir-li el màxim confort amb la finalitat de que la seva estada sigui agradable i que pugui gaudir del plaer d´un autèntic quatre estrelles en el cor de la ciutat.

www.hotelcondes.com

 “Cafeïna”

El programa “Cafeïna” de LLeida Televisió és presentat per Mariví Chacón, De dilluns a divendres de les 16.30h. a 17.30h. On trobaràs les entrevistes de Mata & Campaña, perruquers.

www.segre.com

 Mata & Campaña patrocina:

Mata & Campaña, perruquers patrocina l´equip de piragüisme de Lleida.

piraguismelleida.blogspot.com

 Booknovias

Venta online de vestits de núvia low cost i complements.

Per més informació contacta amb:

info@booknovias.com    –    www.booknovias.com

 Restaurant Casa Ester

Cuina selecta i mediterrània, les seves especialitats són els cargols al whisky i tot tipus de carns a la brasa. La seva cuina es basa en productes naturals i de temporada. Resulta molt acollidor per als comensals que se apropen a degustar la millor cuina autòctona.


www.restaurant-casa-ester.com

 Gestió de Finques JB

Gestió de Finques JB és una empresa inmobiliaria, amb alt poder de capacitació i experiència en el sector. Ofereixen assessorament professional en tot el procés de compravenda o lloguer d’immobles.

www.gestiodefinquesjb.com