Tractament Capil·lar

PROBLEMES D’ALOPÈCIA? S.O.S.

El cabell no pot créixer indefinidament, és a dir, a diferència de les ungles, el pèl neix, creix i mor. El cabell europeu viu d’entre 3 a 5 anys aproximadament, pot arribar a mesurar 75cm – 1metre. Quan aquest mor dins del seu fol·licle, és empès pel cabell nou, el qual està en fase de formació i de creixement. És en aquest moment que percebem la caiguda del cabell.

I quants cabells cauen al dia? doncs diàriament perdem d’entre 50 a 100 cabells, considerant-se caiguda normal. Quan detectem una pèrdua major a l’habitual és quan hem d’acudir a un centre de bellesa experts en el tema.

En què consisteix una anàlisi capil·lar?
Les anàlisis capil·lars no són molestes ni doloroses. Consisteixen a fer una anamnesi general, és a dir, ens faran una sèrie de preguntes i observaran el nostre cuir cabellut detingudament i després, s’extreuen alguns bulbs pilosos de diferents zones del cap per analitzar-los en un microvisor i, comprovar així, en quina fase es troben per determinar el tipus de caiguda i la durada d’aquesta.
A partir d’aquí, es decideix el tractament a seguir.

És important deixar-se assessorar per un professional de Mata & Campaña Perruquers i no prendre la decisió per un mateix ja que, existeixen diferents tipus de caiguda (calvicie tòxica, alopècia areata, alopècia androgénica, traumàtica, difusa, etc.) i és necessari tenir-ho en compte per saber quin tipus de tractament realitzar.
Al mercat existeixen múltiples productes per a la caiguda del cabell i potser, sense una bona anamnesi, un esculli el menys adequat al seu problema.