Extensions de pestanyes

Les extensions de pestanyes estan entrant amb força al mercat espanyol, existint moltes varietats i qualitats d’elles, d’aquí les diferències de preu.

Primer podem comptar amb les clàssiques pestanyes postisses d’una sola peça, de molt fàcil aplicació i que un mateix pot posar-se en el moment de maquillar i han de ser retirades al desmaquillar.
Després comptem amb extensions a “meches”, les aplica un professional i s’adhereixen en la pell de la parpella superior amb un adhesiu apte per a això. La seva durada és d’uns 4 dies màxim i per aquelles menys atrevides, sempre queden les màscares allargadores i les pólvores per donar més grossor i aparentar més pestanyes.

Finalment, les més naturals i duradores que existeixen al mercat; les extensions individuals semipermanents. És un procediment relaxant i indolor en el qual es triga entre 60 i 180 minuts a col·locar-les. Una vegada posades, notaràs la seva lleugeresa, donant-los un aire i una sensació natural. És un procés que no molesta i no danya ni les parpelles ni les pestanyes naturals. Les col·loca una professional qualificada i titulada de Mata & Campaña; s’aplica individualment, pestanya per pestanya, a un mil·límetre de l’arrel i mai en la pell, usant una cua adhesiva homologada i exclusiva. Aquesta mateixa sol estar formulada amb els mateixos ingredients usats en operacions de ferides obertes, est és el secret parell una major durada de les teves noves pestanyes.

Són tan naturals que mai se sap qui les porta posades, les extensions de pestanyes es poden veure en les famoses de la catifa vermella, en pel·lícules, revistes i en Tv. Estan totalment d’actualitat.
Ara, en Mata & Campaña Perruquers, pots aconseguir tenir les pestanyes de luxe que tot Hollywood vol.

 

 226965_173148346073556_2536837_n

 422635_409168049138250_1049579908_n